Nieuws

Partnernieuws 02 juni 2016

Razendsnelle applicatie-ontwikkeling in de cloud

Om innovatie mogelijk te maken is het belangrijk dat er vaart gemaakt wordt buiten de traditionele omgeving en de aldus ontwikkelde innovaties in gecontroleerde stappen te integreren. Het IBM Bluemix cloudplatform leent zich uitstekend voor dit soort snelkook- en integratie-oplossingen.

+ Lees meer
Partnernieuws 27 mei 2016

Dimension Data bekroond met vier EMC awards 2015, waaronder Global Alliances partner of the year

Dimension Data – de wereldwijde leverancier van ICT-diensten en -oplossingen – mocht de 2015 EMC Global Alliances Partner of the Year-award in ontvangst nemen van EMC Corporation. Daarnaast ontving de regio Azië-Pacific en Japan de EMC-awards voor VNX Partner of the Year en voor Cloud Services Growth Partner of the Year. Dimension Data Australië won de Converged Infrastructure Partner of the Year-award. De awards werden uitgereikt tijdens de EMC® World Global Partner Summit 2016.

+ Lees meer
Congresnieuws 19 mei 2016

Organiseer IT voor de Cloud

Cloud is niet alleen techniek, maar ook de interne IT organisatie ondergaat een verandering. Verandering van organisatiestructuren, rollen, skills en middelen. Marcel van der Linden vertelt over de verschuiving van traditionele IT naar Cloud-as-a-Service.

+ Lees meer
Meer nieuws wordt geladen